Bebek Nevresim Takımı Nasıl Seçilir?

Bebek odası tasarımının belki de en kritik, en önemli ve üzerinde düşünülmesi gereken unsurudur: Bebek nevresim takımı. Yalnızca odanın dekorasyonu ile uyumlu olması yetmez; aynı zamanda bebeğinizin sağlıklı gelişimi ve nitelikli uykusu için gerekli olan ortamı da vadeder. Kolay temizlenmeli, uzun ömürlü ve yumuşacık olmalıdır. Çocuk nevresim takımı seçiminde dikkat etmeniz gerekenleri burada listeledik.

Nevresim Takımı Hangi Kumaştan Olmalı?


Bebek nevresim
seçerken önceliği kumaş kalitesine vermek gerekir. Pamuk bu kategorideki en ideal alternatif olarak öne çıkar. Benzersiz yumuşaklıktaki yapısı ile pamuk çocuk nevresim modelleri %100 doğal olduğu için nefes alabilen bir kumaştır ve bu nedenle de bebeğinizi gece boyu terletmez. Üstelik dayanıklıdır, formunu gün boyunca korur ve uzun süreli kullanım imkanı sunar. Nevresim takımı seçiminde dikkat etmeniz gereken konulardan biri de ürünün ekolojik kalite sertifikası olup olmadığıdır. Zararlı maddelere karşı test edilmiş, çocuk sağlığına uygunluğu onaylanmış tekstil ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Bebek Nevresim Takımı Desenleri


Bebek ya da çocuk odanızın dekorasyon tarzına, stiline uygun; renk bütünlüğü sağlayacak nevresim takımları bulabilirsiniz. Ham ahşap mobilyalarla düzenlediğiniz modern tarzda bir yatak odasına pastel tonlarda, mat bitişli takımlar uygun olacaktır. Gökyüzü temalı desenler bebeğinize huzur verecek ve uykuya dalmasını kolaylaştıracaktır. Tercihiniz daha hareketli, dinamik, renkli ve eğlenceli tasarımlarsa hayvan motifli nevresim setlerine göz atabilirsiniz. Hem kız hem de erkek çocuk nevresim takımları koleksiyonuna uygun unisex desenli, geometrik şekilli modeller ise göz alıcı tasarımları ile yatak odalarını şenlendirir. Bebek yatak odasında dingin, sade ve klasik bir dekorasyondan yanaysanız; düz renk pamuk saten bebek nevresim takımları tam sizin için olabilir. 

Bebek Nevresim Takımı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?


Bebeğinizin hassas cildi ile temas edecek ve uzun süreli kullanılacak nevresim takımı seçiminde şu konulara öncelik vermelisiniz:

  • Kumaşın kalitesi
  • Kumaş içeriğinin doğaya saygılı, çevre dostu olması
  • Dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanımı desteklemesi
  • Odaya uygun tasarımlar sunması; renk ve desen alternatifleri bakımından zengin bir koleksiyon sunması
  • Ekolojik kalite sertifikasına sahip olması
  • Çamaşır makinesinde yıkanabilmesi ve çok yıkandığında dahi renklerini ve yumuşaklığını koruması
  • Doğal klima etkisi yaratarak; kışın sıcak, yazın ise serin tutması

Doğadan ilham alan sağlıklı uyku ürünleri üreten Hibboux bebek nevresim takımları içinden ihtiyaçlarınıza, zevkinize ve tarzınıza uygun seti hemen şimdi bulabilir, deliksiz bir uyku için en doğru adımı atabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın